Menu Sluiten

De Campus Kluiverboom

In Lewenborg investeren we in de toekomst van onze jongeren met de ‘Campus Kluiverboom’. Een plek voor en door jongeren. De Campus zal uitgroeien tot een fijne plek voor talentontwikkeling voor de leerlingen van Heyerdahl college, CSG Kluiverboom en Werkman VMBO onder de noemer: “Campus Kluiverboom”.  

Het belangrijkste doel van de Campus is het stimuleren van kansengelijkheid. De Campus moet de plek worden waar capaciteiten, talenten en mogelijkheden van leerlingen (breder) tot ontplooiing kunnen komen. Een ander doel is om aansluiting te vinden bij het onderwijsaanbod van de scholen en leerlingen te betrekken bij de activiteiten van de Campus.

Activiteiten en Cursussen

De Campus biedt een gevarieerd aanbod van activiteiten en cursussen die zijn afgestemd op de interesses en behoeften van jongeren. Van technische workshops tot creatieve cursussen en van carrièregerichte trainingen tot sportactiviteiten, er is voor ieder wat wils. Dit helpt jongeren niet alleen om hun vaardigheden te verbeteren, maar ook om hun passie en potentieel te ontdekken.

Jouw Betrokkenheid

We moedigen alle jongeren, ouders en betrokkenen aan om deel te nemen aan de Campus en hun ideeën en feedback te delen. Jouw input is waardevol voor het succes en de verdere ontwikkeling van het programma.

Samen zorgen we ervoor dat jongeren in Lewenborg de beste kansen krijgen om hun talenten te ontwikkelen en zich voor te bereiden op een succesvolle toekomst!

Misschien vind je dit ook interessant?

Ga naar de inhoud