Menu Sluiten

Beslis mee over het wijkbudget!

Als een van de wijken met aardbevingsschade heeft Lewenborg een bedrag gekregen vanuit het Nationaal Programma Groningen (NPG). Voor Lewenborg en buurwijk Beijum is een bedrag van 250.000 euro beschikbaar. Dit mogen we over tien jaar verspreid uitgeven. Naast de wijkvernieuwing is dit een prachtige kans om onze wijk nóg mooier en beter te maken. Voor onze wijk betekent het dat er per jaar een bedrag van 12.500 euro is om te besteden.

“Wie gaan daarover beslissen?” – “Wij zelf!”

“En om wat voor soort ideeën gaat het?” – “Sociale bewoners-initiatieven!”

Wat bedoelen we met ‘Sociale bewonersinitiatieven’? Alles wat te maken heeft met ontmoeten, samen doen, samen zijn en waar veel bewoners blij van worden. “Kom maar op met jullie ideeën!’” Of denk mee met de ideeën van anderen, dat kan ook. Daarom nodigen we je uit om met ons mee te denken, op: donderdag 20 januari om 19:30 in Het Dok.

Denk en praat dan met ons mee over de invulling van het wijkbudget. We maken er een gezellige avond van mét een hapje en een drankje.

Via de meedenkposters die in het voorjaar huis-aan-huis zijn verspreid zijn er al heel veel mooie ideeën opgehaald. We hebben alleen geen contactgegevens van de bijbehorende bewoners. Daarom willen we ook nadrukkelijk deze bewoners vragen om op 20 januari langs te komen. Kom je langs? Wel even aanmelden! Dat kan door een mailtje te sturen naar: kopgroep@bwpl.nl. Vermeld hierin je naam, adres en met hoeveel personen je komt. Natuurlijk houden we een kleine slag om de arm in verband met corona en de daarvoor geldende maatregelen. Hopelijk tot ziens op 20 januari!

Hartelijke groet,

De kopgroep van het BeWoners- Platform

Misschien vind je dit ook interessant?

Ga naar de inhoud