Menu Sluiten

Onderzoek studenten Social Work

Ook studenten Social Work van de Hanzehogeschool Groningen komen langs de deuren. Van 19 t/m 30 mei om precies te zijn. Dit doen ze ter afsluiting van hun eerste studiejaar.

De studenten gaan in tweetallen langs de deuren, dit lukt niet op alle adressen maar steekproefsgewijs. Als je mee wilt werken, stellen de studenten je een aantal vragen. Bijvoorbeeld over wat jij leuk vindt aan je straat. Waar je tevreden over bent. En wat je zou doen om de buurt nog beter te maken.

Na deze gesprekken maken de studenten plannen waarin de wensen die bewoners genoemd hebben terugkomen. In de week van 7 juni zijn die klaar en worden ze overgedragen aan het BeWoners Platform Lewenborg (BWPL). Het BWPL kijkt welke van de plannen echt uitgevoerd kunnen worden. Hiervoor zoekt het de samenwerking met bewoners. Uiteraard wordt het onderzoek van de studenten ook meegenomen in de wijkvernieuwingsplannen.

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Patrick Eijndhoven, opbouwwerker WIJ Groningen, via: Patrick.Eijndhoven@wij.groningen.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?

Ga naar de inhoud