Menu Sluiten

Vier het 25-jarig Jubileum van de Stadjerspas op het Zomerfestival in Groningen!

Dit jaar viert de Stadjerspas haar 25-jarig jubileum met een spetterend Zomerfestival dat je niet wilt missen! Het festival vindt plaats op het levendige Paradigm Terrein en belooft een dag vol muziek, plezier, en vermaak voor alle leeftijden.

Van 11.00 tot 19.00 uur kunnen bezoekers genieten van een uitgebreid programma. Voor de muziekliefhebbers zijn er optredens van onder andere De Dikdakkers, Kevin Paré, Richard van der Weide, Michael Nobbe & Harten 10, DJ Luciano, DJ Fakabros, Ben de Recordman en DJ Erik met de Kids Top 20.

Daarnaast zijn er tal van activiteiten voor kinderen: acht gigantische springkussens, creatieve workshops, theater, knutselhoeken, dansen en henna tatoeages. Speciaal voor de gelegenheid zijn er ook optredens van Statera, Dabke To Go en Sawa, die zorgen voor extra sfeer en gezelligheid.

Natuurlijk is er ook volop gelegenheid om te genieten van lekker eten en drinken. Verschillende foodtrucks en kraampjes zullen aanwezig zijn om je te voorzien van heerlijke hapjes en drankjes.

Tickets en Toegang

Tickets voor het Zomerfestival zijn slechts €1,- voor houders van de Stadjerspas. Deze zijn verkrijgbaar bij het Gemeentelijk Informatiecentrum aan de Kreupelstraat 1. Met zo’n laagdrempelig entreebedrag willen we zoveel mogelijk mensen de kans geven om deel te nemen aan dit bijzondere jubileum.

Kom en vier mee!

Het Stadjerspas Zomerfestival is een perfecte gelegenheid om samen met vrienden, familie en buurtgenoten de zomer te vieren en het 25-jarig bestaan van de Stadjerspas te herdenken. Mis deze unieke kans niet om een dag vol entertainment en plezier te beleven. Iedereen is welkom!

Locatie: Paradigm Terrein, Groningen
Datum: 29 augustus
Tijd: 11.00 – 19.00 uur

Voor meer informatie over het festival en de Stadjerspas, bezoek onze website of neem contact op met het Gemeentelijk Informatiecentrum.

Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen op dit feestelijke evenement!

Misschien vind je dit ook interessant?

Ga naar de inhoud